lördag, maj 10, 2008

Strömlös till hälften

I morse när jag vaknade slängde jag som vanlit en blick på väckarklockan, som visade sig vara helt svart. På två sekunder hade jag försökt tända sänglampan som även den visade sig vara stendöd. Den enda ström som fungerar just nu är den till spisen, kylskåpet, eluttaget vid ytterdörren och taklamporna. Jag pratade med Anna innan som berättade om PG´s ålderdomliga system. När det går en propp så måste man ringa ner till kontoret så får en snubbe med nycklar till proppskåpet komma och fixa det. Jaa men kul att det händer natten till lördag när alla på kontoret ligger hemma och pillar sig i naveln och äter lördagsgodis. Jag provade mig på en felanmälan men skulle återkomma på måndag 8-16. Om det var akut kunde jag ringa SOS alarm. Heh.

Big issues
*jag skulle göra gröt i micron, men icke.
* jag skulle rosta brödet, men icke.
* jag skulle kolla på Englas begravning, men icke.
* jag skulle dammsuga men sladden räcker ju inte från ytterdörren in till mitt köksbord ens.

Vad gjorde man förr i tiden när de elektriska prylarna var begränsade? Tur att man har en laptop som man kan ta med sig och ha i knät. Den röda dörrmattan med grus på är ju rätt bekväm ändå.

Jag känner mig som en bortskämd snorvalp men jag kan inte rå för att jag föddes in i det här samhället. Jaja jag har ju levt strömlös på hultsfredsfestivalen några dygn så det här blir inga probs. Kanske för jag vet att jag kommer spendera natten hos M :P

Idag händer följande, Middag och storhedenshopping med M. Ska lämna in mina påsar med kläder till myrorna och fixa lite grejer. Sedan bär det av till Lillis för fest med brudarna. Jag hoppas att det blir skoj även att vi nog hamnar på Cleo. Kan ni förstå att det här är sista gången i hela mitt liv som jag kommer vara på cleo? Hehe det kanns ratt gattt faktiskt!

Tillbaka till mina stenålderssysslor, hacka mjöl med flintasten och baka bröd står på programmet. Tja!

Inga kommentarer: