tisdag, augusti 19, 2008

Det bästa på länge!

Yoo!

Är såå trött men ska försöka orka skriva en liten uppdatering åtminstone! Har kommit igång med skolan, trivs så himla bra! Pedagogerna är så engagerade och brinner verkligen för idrott och allt runt omkring. Mitt intryck av klassen efter två dagar är att den är lättsam, rolig och engagerad under våra pass... alla är ju där för att de vill satsa på det här. Det är liksom ingen människa som väljer en sådan specialisering om inte intresset finns.

På kursintrot fick vi skriva upp oss på olika lektioner vi ska hålla. Jag och Rebecca (henne kommer ni nog för höra mkt om framöver hehe)ska hålla en handbollslektion om någon månad. Sedan ska jag och en kille, alternativt en tjej till undervisa i dans. Sedan råkade jag ta på mig att jag ska vara med i hajk-gruppen och styra upp och ordna allt kring hajken. Vi ska ut på den om 2 veckor. Kommer bli så kl :) Vi ska sova i vindskydd eller militärtält (vad påminner det dig om Olsson?). I morgon ska jag och hajkgruppen träffas och planera, jag kommer strida för min spökrunda som jag vill ha. Ni minns väl min äckliga halloweenmask? Den skulle vara så perfekt att skrämma skiten ur alla med haha.
Sedan på kursintrot när alla hade fått presentera sig och berätta om vilka idrotter och sånt man gillade eller höll på med så blev jag tillfrågad om jag kunde hålla i snowboardundervisningen när vi ska till Vemdalen en vecka i vinter. Så det to jag också på mig. Men jag tycker detta är så himla kul! Mamma och pappa sa till mig att det var längesen de har sett mig vara såhär glad. Och det stämmer faktikst, känner mig så lycklig!

För att sammanfatta dagen så var vi på idrottshuset hela dagen och hade ett litet konditionstest, för att vi i slutet ska kunna se att vi blivit bättre (vilopuls/arbetspuls). Sedan körde vi en massa roliga rörelselekar och en skitkul handbollsvariant där man fick studsa upp på en studsmatta och landa på en matta om man ville. Tänk den spänsten man får vid ett vanligt hoppskott och sen på mattan, askul! :) Det händer så mycket hela tiden och jag skulle vilja skriva ner allt för att kunna gå tillbaka och minnas allt sedan. Kommer kunna ta med mig så mycket av alla aktiviteter och lekar också i arbetslivet.

Hajkgrupp i morgon, friskis och svettis + teori på tors, sedan friidrott ute på råslätt på fredag.

Pendlingen har jag inte vant mig vid riktigt än men det kommer nog snart. Förr gick jag till skolan på 4 min och nu får jag gå upp 6.15 när jag börjar 9. Men heey jag klagar inte för det kommer vara så värt det! :) Puss på er!

Tröttismallan

3 kommentarer:

Anonym sa...

kul att du trivs i skolan å allt känns toppen :) än har vi sommarlov i två veckor men sen sätts det ig¨ång på allvar :) kram på dig

Anonym sa...

Men gud vad roligt det låter!Skoj att du känner dig så lycklig!

baramalin sa...

Ja det är verkligen roligt :) Ta vara på ledigheten, och Josse jag vill höra sen hur det går för dig och resten :)