tisdag, september 09, 2008

hajk på torsdag! :)

Nedräkningen inför hajken har startat. På torsdag kl 06.12 sitter jag och Sara på tåget för att möta upp vår förväntansfulla klass. Hajkgruppen har satsat helhjärtat på det här så hoppas verkligen att allt kommer bli lyckat. Jag hörde rykten om mycket regn på torsdag och fredag. Tur att det finns regnkläder i alla fall! Ett annat rykte som har florerat i klassen är att det ska finnas en björn som lunkar omkring där vi ska vara. När ägaren för gården berättade det var jag en aning skeptisk men sen när det har stått i tidningarna börjar man ju fundera. Jag hade väl inte varit så brydd om det inte hade varit så att jag ska sitta själv i en mörk skog på natten för att skrämma klassen. Det skulle ju inte förvåna mig om jag går in i en björn med tanke på att jag aldrig såg nån i lule, frågan är ju dock vem som blir räddast...jag eller björnen?

Annars rullar allt på så himla bra! Trivs kanon och jag är så glad att jag valde den här specialiseringen. Man ska alltid lyssna till sitt hjärta :) Vi fick schemat för delkurs 2 idag, ojoj vad tiden går snabbt och snart är det slut. Sentimentala classmates sa på klassfesten "åh det är snart slut, tänk då ska vi aldrig gå med varandra igen"... då sa Anna "men för fan vi har ju bara gått 3 veckor med varandra!". Det känns som en evighet. Jag önskar att alla kunde få vara med så positiva och engagerade människor varje dag... det är som MP fast nästan bättre!

Hoppas allt är bra! Pussipuss

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du trivs så bra! :) usch de där med björnen, jag hade ju never ever satt mig i skogen!!! å så hann vi aldrig lyssna på bandet :( va så himla mycket hela tiden! Men snart malin snaaaaart!

baramalin sa...

Mm det är de! =) Haha det gick bra, var inte så farligt men det var väl för att björnen aldrig dök upp! Jag hade själv riktigt kul i skogen där jag sprang runt. Nee så typiskt med bandet, måste ju vara ödet! Vi ska väl helt enkelt inte börja rota i det förflutna igen haha. Puss