måndag, juli 21, 2008

En liten idyll


Pappas barndomsgård i Linderås är verkligen ett skönt ställe att vara på när man är utarbetad och trött. Så idag var det extra skönt att tillbringa dagen där tillsammans med familjen, faster + pojkvän (särbo?). Vi fikade och softade i hängmattorna och sedan rensade vi ut lite grejer i huset och fick uppgiften att önska grejer vi vill ha en dag när grejerna ska delas ut. Visst är det lite märkligt att man alltid ska rensa och dela ut grejer när människor dör? Nu låter det som att farmor har dött men så är inte fallet, jag tror hon blir minst 100 år den starka damen. Men hon bor på ett äldreboende och jag funderade på det att man skulle uppskattat alla grejer mer om hon och farfar hade delat ut lite grejer under årens gång i stället. Så ska jag göra om jag skulle få barn och barnbarn någon gång i tiden... roligare att ge när man är i livet så att säga :P

I morgon är jag även ledig så då blir det en tripp till Västervik för lite sol (och bad?) vid klipporna. Ska bli skönt! Jobbar bara 3 dagar till nu och jag längtar så!!! Kommer garanterat få hoppa in som vikarie men då kan jag ju tacka nej. Jossestackarn har jobbat 4 veckor och har 4 kvar. Fy fan att orka det!
Nu ska jag packa lite grejer ha det bra! Kram på er.

2 kommentarer:

Anonym sa...

helt ärligt så ser inte jag om det är Fia eller du i hängmattan...sjukt! Men jag tror det är fia?! :)

baramalin sa...

Hehe det är fia :P Men helt ärligt såg jag inte om det var Malin eller du på balkongen den där kvällen. Puss stumpan snart kommer jag till dej :)