måndag, december 01, 2008

Vilken underbar dag :D

Jag är så himla lycklig idag. Det är nästan så att jag skulle köpa en lott för att jag har haft sån tur idag. Vet inte vad jag ska börja med...

Beskedet som jag har pratat om kom delvis idag hehe. Detta är inte helt hundra än för jag tänker inte ta ut nåt i förskott förrens jag har skrivit på ett kontrakt. Men det lutar åt att min drömlägenhet i Jkpg kommer att bli min! Och blir den det så kommer jag vara den lyckligaste av alla... den var helt ljus och fräsch, 65 kvm, inglasad balkong och utsikt mot munksjön, egen ingång, badkar m.m. Och då blir jag och Rebecca grannar + att resten av "vårt gäng" kommer bo i samma område. IHH!

Sen kom det andra positiva beskedet. Det ringde en trevlig kvinna och ville att jag skulle komma på intervju snart. Och det var inte vilket jobb som helst det var det första jag söke med utomhusvistelse och rörelse-profil (min specialisering upp i dagen). Nu ska man inte ta ut nåt i förskott men hon lät väldigt positiv och undrade vilka dagar jag kunde jobba i mellandagarna. För det är en ny avdelning som ska öppnas, där vi skulle vara mest nyutexaminerade och någon veteran, ihhh vad kul! Sedan skulle inskolningen starta i Januari så vi skulle jobba lite innan med en projektledare och sådär.. verkade hur bra som helst! Och det bästa av allt.. kålgårdens rektorsenhet ligger på andra sidan munksjön så får jag både jobbet + lägenheten så kan jag cykla över bron så är jag där. Gött mos!

MEN MAN SKA ALDRIG TA UT NÅGOT I FÖRSKOTT! Men man måste få leva på lyckoruset...
Förövrigt har tusen till positiva saker hänt idag. Kan nämna 1 till för att inte trötta ut... i vår stuga i Vemdalen så fick vi bo som vi ville dvs: Jag, Becca, Patsy, Emma och Kikci! MY GIRLS!

Är såå glad! Nu måste alla mina planer bara gå vägen, jag återkommer! PUSS

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du anar inte hur glad jag är! :) Din lycka är min lycka pärlan!
Puss :)

Anonym sa...

heej=) vad glad jag blir för din skull när jag läser detta!!!! hoppas allt går vägen, ska hålla tummar och tår för dig! puss:)

baramalin sa...

TACK! YOUR LOVE IS MY LOVE MY PEARL! <3 Ringer i veckan Puss!

baramalin sa...

Tack lillis! Ja gör det, de lär behövas :) Hoppas allt är bra med dig! Puss

Anonym sa...

du är verkligen värd denna lycka! Så även jag håller tummarna för dig!=) Kram!

baramalin sa...

Tack gumman! Du ska se att det ordnar sig för dig med.. kramar